Inschrijven

Wat
Wat andere mensen van FreshBalance vinden:

FreshBalance is voor mij de beste en fijnste manier om te trainen. Het is de combinatie. Pittige conditie en spiertraining en daarna geleide meditatie ter ontspanning ( heerlijk en niks zweverigs aan ). Ik voel me na de freshBalance les sterk en relaxed tegelijk. Ik kan het iedereen aanraden. Geweldig dat Mirjam dit programma doorgeeft aan sportscholen door het hele land.

~ Ageeth Ageeth

Ik ga ontzettend graag naar FreshBalance. Het is een fijne combinatie van even flink sporten, souplesse en ontspanning. Mirjam heeft deze vorm van lesgeven ontwikkeld om ons (haar leerlingen) wat afwisseling te geven en dat is heel goed gelukt.

~ Freya Elders

FreshBalance is een uitdagende combinatie van uitdagende oefeningen en vooral je eigen grenzen verleggen. Aan het eind is er ruimte om je lichaam tot rust te laten komen met behulp van ontspannende muziek. Aan het eind van het uur voel je echt dat je jezelf volledig hebt gegeven. Leuke bijkomstigheid is ook nog even een lekker kopje thee na het sporten! Kortom, genieten en tevens een verzadigd gevoel!

~ Vera Jonkers

Fresh balance is voor jong en oud. Als je nou denkt het is me allemaal veel te zwaar dat sporten dan is dit iets voor jouw dit is te doen. Duurt allemaal niet te lang en is dus vol te houden.

~ Irene Ben Bond-tol

Fresh Balance is voor mij de perfecte combinatie van sporten en ontstressen. Na het intensieve cardio gedeelte heb ik echt het gevoel dat ik lekker heb gesport. Het 2e deel met kracht en balans is fysiek pittig en mentaal kunt je even alles loslaten. Daarna afsluiten met de ontspannende meditatie is de kers op de taart.
Een extra cadeau is een mooi figuur en een sterk lijf.

~ Maja Jonker

Schrijf
Schrijf je in voor de cursus!


Door het aanvragen van de cursus ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden van FreshBalance/Studio44

Inschrijven - FreshBalance by Studio44